Home

Welkom

Als professionals gespecialiseerd in de bescherming van bedrijven hebben wij een perfecte kennis van de risico's waaraan zelfstandigen en KMO's worden blootgesteld. Het is met het oog op perfectie dat de BE STRONGER makelaars een exclusief en zeer economisch aangepast programma hebben ontwikkeld, dat specifieke garanties biedt in het gemeenschappelijk belang van fiscale experten, accountantskantoren en hun cliënten

FISCAL SECURE is een exclusief verzekeringsproduct van BE STRONGER, onderhandeld met een gespecialiseerd rechtsbijstandverzekeraar en verdeeld door de makelaars die lid zijn van BE STRONGER.

FISCAL SECURE biedt een volledige juridische bijstand en neemt alle kosten voor de verdediging van zelfstandigen en KMO's tijdens een fiscale controle of een administratief of gerechtelijk dossier, dit vanaf het moment dat de fiscus om informatie vraag..

Als u een FISCAL SECURE-contract wilt afsluiten, vraag uw boekhouder dan om een toegangscode en de naam van de makelaar via wie hij werkt.

Makleaars lid van BE STRONGER vzw